Groep 2/3

Juf Christel en juf Marga geven les aan groep 2/3. Juf Christel op maandag en dinsdag en juf Marga of woensdag, donderdag en vrijdag. Juf Christel is op woensdag op school voor extra ondersteuning en de gymlessen. Sinds de kerstvakantie is groep 2/3 gecombineerd. Voor de kerstvakantie was groep 3 een enkele groep, waardoor er veel aandacht kon worden gegeven aan het leesproces. Groep 2 zat tot de kerstvakantie bij groep 1. Doordat de kinderen voor de kerstvakantie op dinsdagmiddag al samen zijn geweest, kennen ze elkaar al wel goed. Juf Joy doet haar stage voor onderwijsassistent in deze groep op maandag en dinsdag. Ook juf Jolanda is regelmatig op dinsdag en donderdag in de groep om extra te ondersteunen.