. .

KINDEROPVANG CASA BAMBINI

 

Casa Bambini is een kleinschalige kinderopvang in het buitengebied van Wierden. Wij bieden 2 soorten opvang:
- Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar in de Kluinveenschool.
- Buitenschoolseopvang voor kinderen van 4-12 jaar in de Kluinveenschool

 

Casa Bambini onderscheidt zich van andere kinderopvang door een ruime kinderopvang aan te bieden en door aan te sluiten bij de natuur, bij de weersomstandigheden, de seizoenen of bijvoorbeeld de geboorte van dieren.

Ook maken wij uitstapjes naar de 1eLageveldsweg 1 waar in de tuin van alles te beleven is, dit kan meegenomen worden naar de groep waar de prachtigste dingen van gemaakt kunnen worden.

Steeds minder kinderen groeien nog op het platteland op.Een omgeving met juist zoveel mogelijkheden om, vooral buiten, van alles te beleven is wat je in de bebouwde kom niet of nauwelijks tegenkomt. Buiten waar de ruimte is om verschillende seizoenen te beleven, om contact te hebben met de dieren door ze te aaien of te voeren. Of om te spelen met natuurlijke materialen als zand, hooi, stro.

Maar uw kind kan natuurlijk ook lekker spelen in de ruime, veilig omheinde speelweide. Een speelweide die uitnodigt om "natuurlijk te spelen", en kinderen te prikkelen om het spel te spelen zonder dat er speeltoestellen aanwezig zijn. Binnen in de ruime sfeervolle vertrekken met knusse hoeken waar de kinderen ongestoord kunnen spelen kortom: er is een grote verscheidenheid aan spelmateriaal afgestemd op de leeftijd van uw kind.

Op onze website bieden wij u de algemene informatie omtrent onze organisatie en natuurlijk kunt u altijd eens komen kijken! Bel ons dan wel even voor een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen maken.

Met vriendelijke groet, Els den Ouden

klik hieronder om direct naar de website te gaan.

website : casa bambini

 

     

 IMG 5878 IMG 5879

 IMG 5880 IMG 5881


.

Laatste Nieuws

Kidspraise 5 september

Agenda

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Uit het fotoboek

reunie (34) reunie (32)
reunie (33) reunie (31)